Tag: шишки

  • Карантин, шишки и споредни разговори

    Карантин, шишки и споредни разговори

    Сабајлето ми се состоеше од следниве активности: Се разбудив, и по цела должина на ногата осетив Мише, истегнато и многу заспано, што природно предизвика агресија со гушкање и бацување – чин што мачето воопшто не го воодушеви, напротив, прво ме гризеше, ме клоцаше и успеа да рипне од кревет, револтиран дека му е уништен сонот.…

    Read more: Карантин, шишки и споредни разговори