Lifestyle, Stuff

Карантин, шишки и споредни разговори

Сабајлето ми се состоеше од следниве активности: Се разбудив, и по цела должина на ногата осетив Мише, истегнато и многу заспано, што природно предизвика агресија со гушкање и бацување - чин што мачето воопшто не го воодушеви, напротив, прво ме гризеше, ме клоцаше и успеа да рипне од кревет, револтиран дека му е уништен сонот.… Continue reading Карантин, шишки и споредни разговори