Books, Fashion, Paris, Reviews, Travel

Книга: How To Be Parisian Wherever You Are – Love, Style & Bad Habits

За такви ко мене што многу би сакале да зборат француски, ама само така знаат да напраат два реда муабет, постои една книжарница, на Конкорд, во Париз што се вика WHSmith. Еден фин, врнежлив ден, конечно ја купив How To Be Parisian Wherever You Are, книга што одамна ја ловам. Во Виена на аеродром беше… Continue reading Книга: How To Be Parisian Wherever You Are – Love, Style & Bad Habits