Books, Јас сум Миа, Writing

„Јас сум Миа” е бестселер, и други работи што да ми ги кажеа лани, ќе им речев ‘Не трескајте глупости’

Почнато од „да видам дали можам”, завршено како најпродавано на штандот на Арс Ламина и Литература.мк.